На Закарпатті оновлять 53 кілометри траси Перечин-Свалява

На Закарпатті оновлять 53 кілометри траси Перечин-Свалява

Велике будівництво
Укрінформ
На Закарпатті за програмою Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво» до кінця 2021 року планують відновити 53 км траси Т-07-12 Перечин – Свалява.

Як передає Укрінформ, про це повідомив голова Закарпатської обласної державної адміністрації Анатолій Полосков у Фейсбуці.

«Маршрут, прокладений між трасами Н-13 Львів – Самбір – Ужгород та М-06 Київ – Чоп, є відмінною альтернативою для тих, хто хоче дорогою до обласного центру насолодитися мальовничими краєвидами Мукачівщини та Перечинщини. До того ж, обравши цей автошлях, можна зекономити чимало часу через невеликий потік машин у порівнянні з вищевказаними дорогами національного та міжнародного значення», - написав Полосков.

Читайте також: На Чернігівщині будують міст на трасі Київ-Юнаківка

Зараз тривають роботи з відновлення дорожнього полотна, зокрема на ділянці Оленівського перевалу вже влаштовано вирівнюючий шар. Вздовж річки Розтока в селі Оленьово зводять спеціальну укріплювальну конструкцію – підпірну стінку, яка захищатиме дорогу від розмивів та зсувів ґрунту. Поблизу цього населеного пункту та у селі Свалявка проходить ремонт мостів, які перебували в аварійному стані.

Як повідомляв Укрінформ, раніше заступник голови Офісу Президента, координатор «Великого будівництва» Кирило Тимошенко заявив, що у 2021 році планується відремонтувати 2000 кілометрів доріг місцевого значення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-