На Чернігівщині будують міст на трасі Київ-Юнаківка

На Чернігівщині будують міст на трасі Київ-Юнаківка

Велике будівництво
Укрінформ
На об’їзній дорозі Прилук (Чернігівська область) за програмою Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво» замість старого зношеного мосту збудують новий шляхопровід, який є частиною національної траси Н-07 Київ – Суми – Юнаківка.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Державного агентства автомобільних доріг України (Укравтодор) у Фейсбуці.

Зазначається, що старий міст закрили на реконструкцію у жовтні 2020 року, після чого повністю розібрали і почали створювати новий. Рух транспорту тимчасово пустили в об’їзд.

Зараз на новому шляхопроводі вже влаштували прогонову будову, встановлюють підпори, укріплюють укоси та облаштовують гідроізоляцію із гідровідведенням. На черзі – укладання асфальту, облаштування сходів, бар’єрного огородження тощо.

Наразі на трасі Н-07 у Чернігівській області паралельно реконструюють 5 штучних споруд: 3 через річку Удай, міст через річку Лисогір та шляхопровід через залізницю у Прилуках.

Загалом в області за програмою Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво» цьогоріч відремонтують 182 км доріг державного значення та 14 мостів.

Читайте також: Завершується ремонт дороги Харків – Гороховатка

Як повідомляв Укрінформ, раніше координатор програми «Велике будівництво», заступник голови Офісу Президента Кирило Тимошенко розповів, що у 2021 році по всій Україні буде відремонтовано та побудовано 6 500 км доріг європейської якості та 150 мостів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-