На Буковині за три місяці звели сучасне приймальне відділення лікарні - фото

На Буковині за три місяці звели сучасне приймальне відділення лікарні - фото

Велике будівництво
Укрінформ
В рамках програми Президента України "Велике будівництво" у Сторожинецькій багатопрофільній лікарні за три місяці звели "з нуля" нове, сучасне відділення екстреної медичної допомоги.

Про це у Фейсбуці повідомляє Чернівецька обласна державна адміністрація, передає Укрінформ.

"У Сторожинецькій багатопрофільній лікарні розпочало роботу нове відділення екстреної медичної допомоги. Приміщення для нього звели з нуля за 3 місяці у рамках програми Президента "Велике будівництво". Працює воно за європейським принципом, тобто не лише як приймальне, а й як діагностично-реанімаційне", - йдеться у повідомленні.

Нове відділення у Сторожинецькій багатопрофільній лікарні / Фото: Чернівецька ОДА

За словами директора Сторожинецької багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування Олександра Войцеховського, у новому відділенні надають як реанімаційну, так і хірургічну допомогу. Тут пацієнту можуть зробити рентген, УЗД та інші лабораторні дослідження.

Читайте також: Велике будівництво: у Покровську реконструюють приймальне відділення лікарні

Приймальний покій оснащений потужним діагностичним обладнанням, серед якого, зокрема, комп’ютерний томограф. Також тут є увесь необхідний інвентар для роботи медпрацівників та зручності пацієнтів.

Як повідомлялося, заступник керівника Офісу Президента, координатор програми “Велике будівництво” Кирило Тимошенко повідомив, що у 2021 році по всій Україні планують створити 177 сучасних приймальних відділень лікарень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-