На Львівщині люди перекрили дорогу Червоноград – Рава-Руська, вимагаючи її відремонтувати

На Львівщині люди перекрили дорогу Червоноград – Рава-Руська, вимагаючи її відремонтувати

Відео
Укрінформ
Мешканці Сокальського району вийшли на безстрокову акцію та перекрили дорогу Червоноград – Рава-Руська через жахливий стан покриття. Вимагають негайного початку ремонтних робіт.

Про це йдеться у відео, яке у Фейсбуці оприлюднив депутат Сокальської районної ради, учасник акції пікету Андрій Гнідець, повідомляє Укрінформ.

«Понеділок, 5 липня, проводимо безстрокову акцію по перекриттю дороги. Оскільки влада не чує вимоги мешканців і не ремонтує вже понад 10 років дорогу «Червоноград - Рава-Руська». Будемо продовжувати перекривати дорогу до початку ремонтних робіт», - зазначив Гнідець.

Близько 50 мітингувальників ходять по пішохідному переходу на виїзді з Червонограда в сторону Рава-Руської, таким чином унеможливлюючи проїзд автотранспорту.

Дорога Т-14-04 має велике логістичне значення, прямує до міжнародного пункту пропуску «Рава-Руська - Хребетне». Ремонт запланований в рамках реалізації інвестиційного проєкту «Розбудова прикордонної дорожньої інфраструктури на підходах до пунктів пропуску на українсько-польському кордоні».

Читайте також: Кличко показав, як ремонтують Кільцеву дорогу

Ще в березні 2021 року керівник Служби автомобільних доріг у Львівській області Олег Береза повідомив у своєму блозі, що 52,6 км прикордонної дороги Червоноград - Рава-Руська перебувають у жахливому стані. Її капітальний ремонт можна було розпочати ще 4 роки тому: у 2017 році польська компанія DROG-BUD виграла тендер на капітальний ремонт дороги. Було укладено договір, однак через труднощі із документацією старт робіт постійно відкладався. Згодом були вирішені усі бюрократичні нюанси і планувалося у квітні розпочинати цей довгоочікуваний ремонт. Проте, станом на початок липня роботи по ремонту автодороги так і не почалися.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-