Риболовецьке судно, яке зазнало лиха у Чорному морі, відбуксують до Очакова

Риболовецьке судно, яке зазнало лиха у Чорному морі, відбуксують до Очакова

Укрінформ
Риболовецьку фелюгу, яка зазнала лиха в Чорному морі взяв на буксир катер морської охорони «Балаклава» і буксирує судно до порту в Очакові.

Про це в коментарі для Укрінформу сказала помічник начальника Регіонального управління морської охорони Державної прикордонної служби України із питань взаємодії зі ЗМІ Наталя Гуменюк.

«Катер морської охорони «Балаклава» Одеського загону морської охорони вийшов з Одеси, отримавши повідомлення про те, що рибалки зазначають лиха. Мотофелюгу яка з рибалками вийшла у відкрите море він взяв на буксир і наразі направляється до порту Очаків», - розповіла вона.

Гуменюк додала, що за попередньою інформацією рибалки не постраждали. За її словами, на судні виявились технічні несправності через що воно було знеструмлено і команда фелюги втратила керування. Після того, як судно почало вітром відносити у відкрити море, рибалки подали сигнал порятунку.

Читайте також: Путін підписав закон, що дозволяє Росгвардії блокувати Керченську протоку

Низка українських ЗМІ у суботу повідомляла, що у Чорному морі зазнає лиха українське риболовецьке судно, до якого на порятунок вирушив катер з РФ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-