Затримали поліцейського, який збив юнака на пішохідному переході у Херсоні

Затримали поліцейського, який збив юнака на пішохідному переході у Херсоні

Укрінформ
Затримано поліцейського, який у Херсоні на пішохідному переході, будучи у стані алкогольного сп’яніння, на смерть збив 17-річного хлопця та зник з місця пригоди.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє обласна прокуратура.

«Херсонською обласною прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом скоєння ДТП працівником управління патрульної поліції в Херсонській області за ч. 3 ст. 286-1 КК України», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що поліцейський, перебуваючи за кермом автомобіля BMW у стані алкогольного сп’яніння, скоїв наїзд на місцевого жителя, 2004 р.н., на нерегульованому пішохідному переході, після чого водій авто зник з місця події. Неповнолітнього доставлено до лікарні без свідомості, де останній від отриманих травм помер.

У ході слідчо-розшукових дій місцезнаходження водія встановлено та його затримано в порядку ст. 208 КПК України. Поліцейському повідомлено про підозру у вчиненні ним тяжкого кримінального правопорушення, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Читайте також: На Полтавщині Citroen збив на переході жінку з 4-річною дівчинкою – дитина загинула

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснює третій слідчий відділ (з дислокацією у м. Херсоні) ТУ ДБР, розташованого у м. Мелітополі.

Слідчі дії тривають.

Читайте також: У Києві водій вантажівки збив на смерть двох пішоходів

Як повідомила у Фейсбуці патрульна поліція Херсонської області, 30 червня, близько 22-ї години на вулиці Перекопській у Херсоні водій автомобіля BMW скоїв наїзд на чоловіка, який переходив дорогу через нерегульований пішохідний перехід, і поїхав з місця події. Працівники управління патрульної поліції в Херсонській області розпочали розшук утікача та встановили, що автомобіль належить діючому співробітнику патрульної поліції.

За вказаним фактом Департамент патрульної поліції розпочав службове розслідування. Безпосереднього керівника та ймовірного винуватця події відсторонено від виконання службових обов’язків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-