У Києві водій вантажівки збив на смерть двох пішоходів

У Києві водій вантажівки збив на смерть двох пішоходів

Укрінформ
У Дарницькому районі Києва водій вантажівки скоїв наїзд на чоловіка та жінку, які переходили дорогу у невстановленому місці. Від отриманих травм пішоходи загинули.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на столичну поліцію.

ДТП сталася увечері в п'ятницю, 18 червня. «На спецлінію 102 від водія вантажівки надійшло повідомлення про те, що він, рухаючись проспектом Бажана в напрямку метро "Харківська", скоїв наїзд на двох людей», - зазначили в поліції.

Правоохоронці попередньо встановили, що пішоходи перебігали проїжджу частину в невстановленому місці. Одним із потерпілих виявився чоловік 1986 року народження, а особу жінки наразі встановлюють поліцейські. «В результаті отриманих травм потерпілі померли на місці», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: На трасі Київ-Чоп внаслідок потрійної ДТП перекинулася автоцистерна

Слідчими поліції Києва розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Триває досудове розслідування.

Фото: Національна поліція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-