На Полтавщині Citroen збив на переході жінку з 4-річною дівчинкою – дитина загинула

На Полтавщині Citroen збив на переході жінку з 4-річною дівчинкою – дитина загинула

Укрінформ
У Полтавській області поліція розслідує дорожньо-транспортну пригоду, в якій загинула 4-річна дитина.

Як передає Укрінформ з посиланням на пресслужбу Національної поліції, ДТП сталася 30 червня близько 11:00 у с. Абазівка, на 324-му кілометрі автодороги Київ-Харків.

«Водій автомобіля Citroen, 1956 року народження, житель Полтавського району, скоїв наїзд на дівчинку, 2017 року народження, та жінку, 1961 року народження, які переходили дорогу по пішохідному переходу», - ідеться в повідомленні.

Унаслідок ДТП дитина отримала тяжкі травми та близько 12:00 померла у лікарні. Жінка, яка разом із дівчинкою переходила дорогу, також отримала тілесні ушкодження та доставлена до міської лікарні Полтави.

За даним фактом слідчим Слідчого управління поліції Полтавщини, під процесуальним керівництвом Полтавської обласної прокуратури, відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікуючими ознаками частини 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Читайте також: ДТП в Україні стаються кожні три хвилини — МВС

Водія затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу. Тривають слідчі дії.

Як повідомляв Укрінформ, 9 червня на Херсонщині унаслідок зіткнення позашляховика Audi Q7 і вантажівки Volvo загинуло подружжя і їхня 6-річна донька, 16-річна дитина важко травмована.

Фото: ГУ Нацполіції у Полтавській області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-