Стрілянина в Харкові: постраждалому зробили дві операції, він у тяжкому стані

Стрілянина в Харкові: постраждалому зробили дві операції, він у тяжкому стані

Укрінформ
Активіст, якого було поранено 30 червня невідомим у шию, прийшов до тями, але стан тяжкий, прогнозів поки немає.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили у міській клінічній лікарні швидкої та невідкладної допомоги ім.О.Мещанінова

"Пораненого учора доставили до кліники Інституту загальної хірургії, але потім перевели до нашої лікарні. Зараз 31-річний чоловік знаходиться у реанімації, стан тяжкий, бо куля зачепила спинний мозок. Чоловік прийшов до тями, але прогнозів поки що не даємо", - зазначили в лікарні.

Тут повідомили, що пораненому зробили дві операції: спочатку дістали кулю, яка розкололась, а потім провели більш складну операцію.

Читайте також: Стрілянину в Харкові розслідують як замах на вбивство

За повідомленням Суспільного, що посилається на одного з лідерів "Нацкорпусу" Максима Жоріна, підстрелили Артема Мошенського, коли він виходив з дому та сідав у машину. "Артем — відомий в Харкові представник нашого руху", - додав Жорін.

Як повідомлялося, 30 червня у Харкові, на вулиці Джерельній, невідомий зробив декілька пострілів з невстановленої зброї у чоловіка. В результаті потерпілий отримав поранення в області шиї та був доставлений до лікарні в тяжкому стані.

За фактом події слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 7 до 15 років позбавлення волі.

Поліцейськими вживаються заходи щодо встановлення особи, причетної до скоєння злочину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-