У Харкові невідомий стріляв у чоловіка - нападника шукають по всьому місту

У Харкові невідомий стріляв у чоловіка - нападника шукають по всьому місту

Оновлено
Укрінформ
Поліція з’ясовує обставини стрілянини у Московському районі Харкова, внаслідок якої постраждав чоловік 1990 року народження.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Національна поліція.

"30 червня о 9:30 до поліції надійшло повідомлення, що на вулиці Джерельній невідомий зробив декілька пострілів з невстановленої зброї у чоловіка. В результаті 31-річний потерпілий отримав поранення в області шиї. Він доставлений до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Поліція Харкова розслідує обставини стрілянини між водіями

По місту введена в дію поліцейська операція «Сирена».

Поліція проводить огляд місця події та вживає заходів зі встановлення особи, причетної до злочину.

Як повідомив кореспондентові Укрінформу директор обласного Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Віктор Забашта, потерпілий, якому завдано поранення з травматичної зброї, перебуває в операційному блоці Інституту невідкладної хірургії, він у стані геморагічного шоку.

Водночас керівник центрального штабу "Національного корпусу" Максим Жорін зазначив у Телеграмі, що поранений - Артем Мошенський, представник цього руху. "Його підстрелили, коли він виходив з дому та сідав у машину", - написав Жорін.

За інформацією місцевих ЗМІ, Артем Мошенський є лідером фанатської організації "Харків сіті патріотс", а раніше був членом організації "Східний корпус", яку очолював Олег Ширяєв - нині голова місцевої організації "Патріоти - За життя!" народного депутата від ОПЗЖ Іллі Киви.

Як повідомляв Укрінформ, 29 червня працівники поліції затримали водія, який влаштував стрілянину і поранив пасажира автомобіля у Львівській області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-