Поліція Харкова розслідує обставини стрілянини між водіями

Поліція Харкова розслідує обставини стрілянини між водіями

Укрінформ
Слідчі відкрили кримінальне провадження за фактом стрілянини у Київському районі Харкова, в результаті якої постраждав чоловік.

Про це повідомляє обласна поліція, передає Укрінформ.

Правоохоронці попередньо встановили, що ввечері 19 червня між двома водіями стався конфлікт через паркувальне місце. Під час з'ясування відносин правопорушник 1983 року народження здійснив постріл зі спецзасобу для відстрілу гумових куль у бік опонента, 1979 року народження.

Потерпілий з пораненням стопи був доправлений до лікарні. Він і звернувся до поліції.

Читайте також: На Херсонщині сталася стрілянина, є загиблий і поранені

За фактом події відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання передбачає до 2 років обмеження волі.

Усі обставини події з'ясовуються. Речові докази вилучені.

Учасником конфлікту, який застосував "травмат", виявився Дмитро Ніконов - помічник народного депутата Олександра Куницького («Слуга народу»). Про обставини інциденту Ніконов написав у Фейсбуці. Зокрема, він стверджує, що конфлікт розпочав потерпілий.

«Я попросив від'їхати від зарядної станції на вільне місце. Водій Audi вискочив з авто і вдарив мене ліктем, при цьому він став на мою ногу та не дав мені зробити крок назад. Я відштовхнувся від нього, і він продовжив напад - завдав мені удару в скроню кулаком», – написав помічник депутата.

За словами Ніконова, він "з метою самооборони" дістав травматичний пістолет із сумки і двічі "попередив" опонента, що "у разі продовження його нападу" буде змушений застосувати його.

"Після кожного попередження я робив попереджувальний постріл у землю... Але нападник, намагаючись знову завдати ударів, наблизився... і дістав рикошет у палець на нозі", - заявляє Ніконов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-