Лідер гурту «Скай» завершив велотур завдовжки 2151 км на Закарпатті

Лідер гурту «Скай» завершив велотур завдовжки 2151 км на Закарпатті

Фото
Укрінформ
Лідер гурту «Скай» Олег Собчук, який впродовж двадцяти днів мандрував територією України зі сходу на захід, завершив велотур завдовжки 2151 км на Закарпатті, у найзахіднішій точці держави.

Про це у Фейсбуці повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України, передає Укрінформ.

«У такий спосіб співак разом з командою однодумців пропагував здоровий та активний спосіб життя, а також відмову від шкідливих звичок», - зазначається в повідомленні.

Традиційно, у ході подорожі, Собчук відвідував прикордонні підрозділи, де, зокрема, влаштовував невеличкі концерти для охоронців державних рубежів.

«Ми назвали наш велотур «НЕзалежний». Незалежний – від усього, що нас руйнує: від алкоголю, тютюну, наркотиків. Ми ставимо за мету, перш за все, популяризувати здоровий спосіб життя під час пандемії та привернути увагу молоді до проблем алкоголізму та наркоманії», - розповів Собчук.

Останньою точкою велопробігу цього разу став пункт пропуску «Тиса», що на кордоні з Угорщиною. Саме тут, неподалік державної межі, фронтмен гурту «Скай» спілкувався з прикордонниками та виконав для них відомі та популярні хіти.

Лідер гурту «Скай» завершив велотур завдовжки 2151 км на Закарпатті / Фото: Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон

Керівник Чопського прикордонного загону Руслан Цапюк, який разом з колегами зустрічав гостя, зазначив: «Ми, беззаперечно, підтримуємо ідею популяризації здорового способу життя, особливо серед молоді. Це один з пріоритетних напрямків нашої роботи з персоналом. Дуже важливо, щоб своїми думками, досвідом, порадами з юнаками та дівчатами ділилися відомі люди, які досягли успіху. Прикордонники також часто долучаються до заходів, спрямованих та популяризацію правильного способу життя, спорту, активного відпочинку та повну відмову від шкідливих звичок. Тож можемо сміливо стверджувати, що у цьому питанні ми – однодумці», - наголосив Цапюк.

Читайте також: Канадець подолає на велосипеді дві тисячі кілометрів для допомоги українцям

Собчук - український рок-музикант, засновник і фронтмен українського рок-гурту «Скай»​.

Велотур стартував 8 червня в Міловому на Луганщині, проходив через 18 міст, зокрема, Сєвєродонецьк, Маріуполь, Бердянськ, Запоріжжя, Дніпро, Кропивницький, Вінниця, Хмельницький, Тернопіль, Львів, Ужгород тощо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-