У черкаській лікарні реконструювали відділення екстреної допомоги

У черкаській лікарні реконструювали відділення екстреної допомоги

Велике будівництво
Укрінформ
У Третій міській лікарні Черкас відкрилася перша черга відділення екстреної допомоги, що реконструюється за програмою Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Про це повідомляє Черкаська ОДА, передає Укрінформ.

"Це відділення – тільки перша черга. Попереду — завершити другу. Плануємо це зробити до кінця року. У відділенні проводитимемо цілодобовий прийом: надаватимемо невідкладну допомогу, діагностуватимемо і, з огляду на остаточний діагноз, переводитимемо пацієнтів у профільне відділення", — розповів головний лікар Олександр Федорук.

Зазначається, що на реконструкцію приймального відділення лікарні було спрямовано 28,4 млн грн із державного та місцевого бюджетів. Окрім того, відділення укомплектовано новим сучасним обладнанням. Зокрема, апаратом УЗД, комп’ютерним томографом, електрокардіографом, дефібрилятором, моніторами пацієнта тощо.

Все це дозволить надавати медичні послуги європейського рівня та рятувати життя людей, наголосили в ОДА.

Читайте також: «Велике будівництво» дало близько 200 тисяч робочих місць - Президент

Як повідомляв Укрінформ, за словами заступника керівника Офісу Президента, координатора програми «Велике будівництво» Кирила Тимошенка, у 2021 році будуть реконструйовані 177 приймальних відділень по всій країні.

Фото: ck-oda.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-