«Велике будівництво» дало близько 200 тисяч робочих місць - Президент

«Велике будівництво» дало близько 200 тисяч робочих місць - Президент

Укрінформ
Реформа інфраструктури є однією з головних для будь-якої країни, і завдяки програмі «Велике будівництво» в Україні створено близько 200 тисяч робочих місць.

Як передає Укрінформ, про це Володимир Зеленський заявив в ефірі програми «VIP з Наталією Мосейчук».

За його словами, реформа інфраструктури є однією з головних реформ для будь-якої країни. «Велике будівництво» – реально крута реформа в Україні, яка спрацювала. Не дуже багато реформ спрацювало. «Велике будівництво» дало близько 200 тисяч робочих місць. Хоча після першої, впродовж другої хвилі COVID-19 українці втратили майже 350-400 тисяч робочих місць. А «Велике будівництво» повернуло 200 тисяч. Це не мало», – сказав Зеленський.

Президент наголосив: якщо стануть відомі факти розкрадання коштів при реалізації програми, то прикривати він нікого не буде.

Читайте також: Зеленський закликав бізнес Франції долучитися до модернізації дорожньої інфраструктури України

Як повідомляв Укрінформ, програма «Велике будівництво» у 2021 році спрямована на проєкти соціальної інфраструктури та на економічний розвиток регіонів. За словами міністра розвитку громад та територій Олексія Чернишова, цьогоріч у межах програми буде завершено близько 300 об’єктів соцінфраструктури.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-