Випускний на Прикарпатті: кількість отруєних зросла до 17

Випускний на Прикарпатті: кількість отруєних зросла до 17

Укрінформ
На Прикарпатті у медзакладах перебувають 17 осіб, які захворіли після святкування в готельно-ресторанному комплексі «Діброва». Серед постраждалих - 8 дітей до 18 років.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

«Станом на 23.06.2021 встановлено 17 осіб, з них 8 дітей до 18 років, жителів с. Саджава та Глибоке Богородчанської ТГ, які захворіли в результаті відвідування та вживання продуктів харчування 17.06.2021 в готельно-ресторанному комплексі «Діброва» в с. Підгір’я, ур. Діброва Богородчанської ТГ Івано-Франківського р-ну», - повідомляє управління ОДА.

За їхньою інформацією, 12 осіб госпіталізовано до інфекційного відділення КНП «Богородчанської ЦЛ» з попереднім діагнозом «гостра кишкова інфекція». Ще 5 осіб з попереднім діагнозом «гострий гастроентероколіт невстановленої етіології» перебувають на амбулаторному лікуванні в Саджавській лікарській амбулаторії загальної практики сімейної медицини.

Стан перебігу хвороби середньої важкості.

Читайте також: У Харкові назвали ймовірну причину масового отруєння

Як повідомляло агентство, станом на 22 червня в Богородчанську лікарню з попереднім діагнозом «гостра кишкова інфекція» були госпіталізовані 11 осіб. Серед постраждалих - шестеро дітей до 18 років. Всі особи - жителі села Саджава Богородчанської ТГ.

Фахівці Держпродспоживслужби провели санітарно-епідеміологічне розслідування і винесли припис та розпорядження про припинення роботи «Діброви» на 10 днів. Підозрюють, що люди там отруїлись неякісними продуктами і з дуже простроченим терміном їх реалізації. Загалом випускний у «Діброві» 17 червня святкували 28 людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-