На Житомирщині відремонтували 6 кілометрів місцевої дороги

На Житомирщині відремонтували 6 кілометрів місцевої дороги

Велике будівництво
Укрінформ
У Швайківській громаді на Житомирщині за програмою Президента «Велике будівництво» відремонтували 6 км дороги місцевого значення.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Житомирська ОДА.

«Завершені всі передбачені проєктною документацією роботи на перехідному об’єкті капітального ремонту 2020-2021 років – ділянці дороги місцевого значення С 060313 Мирославка – Малосілка через Демчин км 5+000 – км 11+000», - йдеться у повідомленні.

У рамках ремонту на 6 км дороги облаштували вирівнюючий шар, покриття з асфальтобетону, тротуари, освітлення, оголовки труб, бар’єрне огородження, знаки, сигнальні стовпчики, розмітку.

Роботи виконував підрядник ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл». Загальна вартість ремонту - понад 52 млн грн, який профінансував Державний дорожній фонд.

Читайте також: На Сумщині завершується ремонт дороги Київ – Суми

Як повідомляв Укрінформ, програма «Велике будівництво» у 2021 році спрямована на проєкти соціальної інфраструктури та на економічний розвиток регіонів. За словами міністра розвитку громад та територій України Олексія Чернишова, цьогоріч у межах програми буде завершено близько 300 об’єктів соцінфраструктури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-