На Рівненщині завершили реконструкцію перших об'єктів програми «Велике будівництво»

На Рівненщині завершили реконструкцію перших об'єктів програми «Велике будівництво»

Укрінформ
У Рівненській області після проведення реконструкції за програмою Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво» готуються до відкриття дитячий садок і приймальне відділення невідкладної допомоги. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Рівненьскої обласної державної адміністрації.

Зазначається, що ці об'єкти стануть першими у 2021 році, введеними в експлуатацію у ході «Великого будівництва».

У селі Горбаків відкриється перший в його історію садок, який прийматиме 50 дітей. Під будівлю садка на три групи була реконструйована стара школа.

Будівельні роботи завершилися також у приймальному відділенні Рівненської обласної клінічної лікарні. У ході реконструкції у відділенні були облаштовані просторі світлі кабінети, встановлені меблі та сучасне обладнання.

«Оновлений дитсадок у Бабинській громаді та приймальне відділення вже готують до відкриття. Зараз будівельна готовність цих об'єктів - 100%», - розповів заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко.

Читайте також: На Закарпатті відремонтували приймальне відділення Тячівської лікарні

Як повідомляв Укрінформ, у 2021 році в Україні буде побудовано і реконструйовано 95 шкіл і 75 дитячих садків. Про це раніше розповів заступник керівника Офісу Президента, координатор програми «Велике будівництво» Кирило Тимошенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-