Укравтодор цьогоріч відремонтує 600 кілометрів дороги Стрий – Ізварине

Укравтодор цьогоріч відремонтує 600 кілометрів дороги Стрий – Ізварине

Велике будівництво
Укрінформ
Державне агентство автомобільних доріг України (Укравтодор) у 2021 році планує відремонтувати 600 км траси М-30 Стрий – Ізварине у восьми областях. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Укравтодору у Фейсбуці.

Зазначається, що новий маршрут М-30 Стрий – Ізварине об’єднує дві колишні міжнародні траси: М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка та М-04 Знам’янка – Луганськ – Ізварине. За програмою Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво» їх з’єднали в єдиний маршрут – Дорогу Єдності. Цю автомобільну магістраль протяжністю близько 1 400 км, що з’єднає Схід і Захід України, відкриють до 30-ї річниці незалежності України.

Цьогоріч Укравтодор планує відремонтувати ділянки автошляху у Львівській, Івано-Франківській, Тернопільській, Хмельницькій, Черкаській, Кіровоградській, Дніпропетровській та Донецькій областях. На даний момент компанії-підрядники законтрактовані на виконання ремонту 536 км. На 464 км вже ведуться роботи, з них 112 км на фінальній стадії – покладено верхні шари покриття. Повністю завершені роботи на 7 км у Черкаській області та 45 км на Дніпропетровщині (від Дніпра до Криничанського поста поліції). Велика частина траси була зроблена також минулого року.

Читайте також: На Кіровоградщині відбудовують 5 мостів на Дорозі Єдності

Як повідомляв Укрінформ, раніше координатор «Великого будівництва», заступник голови Офісу Президента Кирило Тимошенко оприлюднив фото з будівельних майданчиків Дніпропетровщини, де триває створення Дороги Єдності. Роботи, як і на більшості об’єктів інфраструктурної програми Президента, йдуть цілодобово без зупинок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-