На Закарпатті відремонтували лікарні у Мукачеві та Воловці

На Закарпатті відремонтували лікарні у Мукачеві та Воловці

Відео
Укрінформ
За програмою «Велике будівництво» завершилася реконструкція відділень екстреної медичної допомоги центральних районних лікарень у Мукачеві та Воловці.

Як передає Укрінформ, про це повідомив голова Закарпатської обласної державної адміністрації Анатолій Полосков у Фейсбуці. 

Він зазначив, що у Мукачівській лікарні виконані роботи із заливки стрічкового фундаменту павільйону, завершені всі оздоблювальні роботи. Крім цього, облаштовано дах на павільйоні для заїзду автомобілів, виконані монтажні роботи з підключення теплової завіси, системи кондиціювання та вентиляції, підключено апарат КТ.

«Для ефективної діагностики пацієнтів приймальне відділення Мукачівської райлікарні отримало передове медичне оснащення. Серед якого – комп’ютерний томограф, УЗД-апарат, апарат рентгенівський діагностичний», - розповів Полосков.

Крім цього, розпочало приймати пацієнтів оновлене відділення екстреної медичної допомоги центральної районної лікарні у Воловці.

Полосков розповів, що на цьому об'єкті провели перший за 30 років капітальний ремонт. За кошти з державного бюджету для лікарні придбали сучасне спеціалізоване обладнання – УЗД-апарат, цифровий стаціонарний рентген та комп’ютерний томограф. 

«Головним завданням проєкту та нашої команди було створення комфортних умов для роботи лікарів і надання пацієнтам доступу до якісних медичних послуг», - підкреслив очільник області.

Читайте також: У Бердичіві оновили приймальне відділення лікарні

Як повідомляв Укрінформ, заступник керівника Офісу Президента, координатор «Великого будівництва» Кирило Тимошенко розповів, що впродовж 2021 року планується побудувати, реконструювати та відремонтувати 177 приймальних відділень лікарень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-