Пацієнта з Рівного, який «застряг» у Білорусі, привезли додому реанімобілем

Пацієнта з Рівного, який «застряг» у Білорусі, привезли додому реанімобілем

Укрінформ
Мешканця Рівного, який проходив медичне обстеження в Білорусі та не міг повернутися через припинення авіасполучення, привезли додому реанімобілем.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив голова Рівненської ОДА Віталій Коваль.

"Мешканець Рівного Борис А. перебував на обстеженні в Мінському науково-практичному центрі хірургії, трансплантації та гематології через серйозні проблеми зі здоров’ям. Проте через скасування авіасполучення чоловік не зміг потрапити додому – назад до Рівного", - написав очільник області.

Він зазначив, що після перемовин українських і білоруських дипломатів чоловіка вдалося доправити додому за допомогою реанімобіля.

Як повідомляв Укрінформ, наприкінці травня у Білорусі 26 громадян України отримували медичну допомогу, ще четверо проходили обстеження.

Читайте також: У Раді закликають знайти альтернативу для українців, які лікуються в Білорусі

Як повідомлялося, 23 травня влада Білорусі примусила лайнер авіакомпанії Ryanair, що летів з Афін до Вільнюса, екстрено приземлитися в Мінську. Літак був посаджений після повідомлення про мінування, яке згодом виявилося хибним. Були затримані двоє пасажирів - Роман Протасевич і його супутниця, громадянка Росії Софія Сапега.

Кабінет Міністрів на позачерговому засіданні ухвалив, що Україна припиняє авіасполучення з Білоруссю з 26 травня.

Фото: Віталій Коваль, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-