На Луганщині «замінували» два університети

На Луганщині «замінували» два університети

Оновлено
Укрінформ
Поліцейські та рятувальники обстежили кожний корпус та усі приміщення, де базуються Луганський державний університет внутрішніх справ імені Е.О. Дідоренка та Східноукраїнський університет імені В. Даля і не знайшли вибухівки.

Про це в Фейсбуці повідомив Відділ комунікації поліції Луганської області, передає Укрінформ.

«Як повідомлялось, сьогодні, о 10.18 та 10.30 на спецлінії̈ «102» та «101» надійшли анонімні повідомлення про замінування двох закладів вищої освіти. Після проведення негайної евакуації студентів, викладачів та персоналу, експертами-вибухотехніками, криміналістами та кінологами були проведені ретельні огляди трьох корпусів навчальних закладів. У жодному з об’єктів вибухонебезпечних предметів не виявлено», - йдеться в повідомленні.

Варто зазначити, що ЛДУВС імені Е.О. Дідоренка базується в одній будівлі з Сєвєродонецькою загальноосвітньою школою-інтернатом. І саме сьогодні у випускників останній дзвоник, а після отримання повідомлення про «замінування», цей захід вимушено закінчився у сквері.

Читайте також: «Мінування» львівського ТРЦ: у поліції кажуть, що повідомлення надійшло з РФ

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ст.259 України. Наразі правоохоронці вживають заходи щодо встановлення особи чи осіб, які зробили неправдиві повідомлення.

Фото: поліція Луганської області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-