На Львівщині ремонт частини «Дороги Єдності» коштуватиме ₴1,5 мільярда

На Львівщині ремонт частини «Дороги Єдності» коштуватиме ₴1,5 мільярда

Велике будівництво
Укрінформ
Ремонт дороги М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка, яка стане частиною маршруту до 30-ї річниці Незалежності України М-30 Стрий – Ізварине («Дороги Єдності»), коштуватиме 1,5 млрд грн.

Як передає Укрінформ, про це повідомила у Фейсбуці Служба автомобільних доріг у Львівській області

Зазначається, що початок траси М-12 припадає на Львівщині у місті Стрий. На території Львівської області довжина цієї дороги становить понад 44 км, капітальний ремонт якої розпочнуть найближчим часом. Ділянка, яку ремонтуватимуть, проходить від траси М-06 Київ – Чоп до межі із Івано-Франківською областю.

«Під час ремонту на автомобільній «Дорозі Єдност»і М-30 виконаємо роботи із посилення дорожнього одягу, влаштуємо нове дорожнє покриття та дощову каналізацію, відремонтуємо 5 мостових переходів. Також відновимо дорожню інфраструктуру: зробимо тротуари та освітлення у межах населених пунктів, встановимо автобусні зупинки. Окрім цього, проєкт передбачає влаштування сучасних засобів заспокоєння руху перед в’їздом у населені пункти», – розповів керівник Служби автомобільних доріг у Львівській області Олег Береза.

Дорогу ремонтуватиме підрядна організація ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл».

Вартість ремонту становить майже 1,5 млрд грн.

У САД зазначають, що дорога М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка (через м. Вінниця) є важливою магістраллю у системі дорожньої мережі України. Вона забезпечує транспортний зв'язок в напрямку “Захід – Схід”.

Читайте також: На Донеччині та Луганщині планують відновити майже 867 кілометрів доріг

Як повідомляв Укрінформ, Державне агентство автомобільних доріг України цілодобово виконує дорожні роботи на трасі М-04 Знам’янка – Луганськ – Ізварине, яка стане частиною нової дороги М-30 Стрий – Ізварине. Маршрут отримав назву "Дорога Єдності". Цей шлях починається у Львівській області, йде через всю країну та закінчується на Луганщині, на тимчасово окупованих територіях. Маршрут створюють за програмою Президента «Велике будівництво».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-