У курортній Кирилівці конфлікт між компаніями чоловіків закінчився стріляниною, є поранені

У курортній Кирилівці конфлікт між компаніями чоловіків закінчився стріляниною, є поранені

Укрінформ
У Запорізькій області в Кирилівці сталася стрілянина, в результаті якої поранення отримали двоє чоловіків. Аби затримати стрілка, поліція ввела в дію операцію «Перехват».

Про це журналістам повідомила пресофіцер ГУНП в Запорізькій області Олена Лебединська, передає Укрінформ.

«17 травня близько 01:00 до відділу поліції № 1 Мелітопольського РУП ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення про те, що на бульварі Приморський в смт Кирилівка невідомий вчинив стрілянину із рушниці. На місце події негайно було скеровано слідчо-оперативну групу та наряди реагування патрульної поліції. В дію було введено поліцейську операція «Перехват», - йдеться у повідомленні поліції.

За інформацією слідчо-оперативної групи, в Кирилівці між двома компаніями чоловіків виникла конфліктна ситуація, яка завершилася стріляниною. Вогнепальне поранення отримали двоє чоловіків 2002 та 1975 років народження, мешканці Запоріжжя.

Читайте також: Дорогу до курортної Кирилівки ремонтують у межах «Великого будівництва»

Як повідомили в обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, чоловік 18 років отримав вогнепальне поранення черевної порожнини, другий - поранення голови, тулуба, кінцівок. Постраждалі госпіталізовані.

«В результаті проведення комплексу оперативно-пошукових заходів близько четвертої години 17 травня співробітниками відділу поліції № 1 Мелітопольського РУП на 435-ому кілометрі автошляху Харків-Сімферополь було затримано вантажний автомобіль «Газель», в якому пересувався підозрюваний. Ним виявився мешканець Дніпропетровської області 1987 року народження», - прокоментували правоохоронці.

Фігурант затриманий, зброю виявлено та вилучено. Наразі поліцейськими проводяться першочергові слідчі дії. Відкрито кримінальне провадження за ознакою ч. 2 ст. 15 (замах на злочин), п. 1 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) ККУкраїни. Також розглядається питання про відкриття кримінального провадження за ст. 296 КК України та притягнення до відповідальності осіб, які вчинили хуліганські дії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-