На Житомирщині цьогоріч відремонтують 250 кілометрів доріг

На Житомирщині цьогоріч відремонтують 250 кілометрів доріг

Велике будівництво
Укрінформ
У Житомирській області у 2021 році за програмою Президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" буде оновлено до європейського рівня 250 км доріг.

Як передає Укрінформ, про це заявив голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко у Фейсбуці.

“У підсумку маємо 29 ділянок доріг близько 80 км та 48 об’єктів державного значення загальною протяжністю близько 170 км. В сукупності, за цей рік ми зможемо побудувати та реконструювати майже 250 кілометрів доріг, що пролягають в 32 громадах області”, - повідомив Бунечко.

Читайте також: На Тернопільщині Дорогу єдності вже вкладають асфальтобетоном

Він зазначив, що упродовж 2020 року в області вдалося влаштувати нове асфальтобетонне покриття на 187 км доріг у Житомирській області. Це більше, аніж було зроблено за попередні 5 років разом.

“Майже 60% наших автошляхів потребують термінового капітального ремонту. У 2020 році було кардинально змінено підхід до проведення ремонту автомобільних доріг. Таким чином, ми підходимо до питання ремонту та будівництва доріг комплексно. Укравтодор забезпечує розвиток транзитного потенціалу Житомирщини та України та наводить лад на трасах міжнародного значення. А обласна влада разом з громадами забезпечує оновлення місцевої мережі доріг. У першу чергу тих, що ведуть до опорних закладів освіти та охорони здоров’я”, - додав керівник області.

Читайте також: На Одещині відремонтують дорогу, що сполучає регіон з Вінницькою областю

Як повідомляв Укрінформ, за словами заступника керівника Офісу Президента, координатора програми «Велике будівництво» Кирила Тимошенко, у 2021 році в Україні заплановано будівництво та відновлення 6500 км доріг державного та місцевого значення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-