На Одещині відремонтують дорогу, що сполучає регіон з Вінницькою областю

На Одещині відремонтують дорогу, що сполучає регіон з Вінницькою областю

Велике будівництво
Укрінформ
В Одеській області за програмою Президента "Велике будівництво" відновлять ділянку траси Р-33 Вінниця-Турбів-Гайсин-Балта-Велика Михайлівка.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє офіційна сторінка програми "Велике будівництво" у Фейсбуці.

Зазначається, що компанія «Автомагістраль-Південь» наразі ремонтує відрізок дороги Р-33 від села Ангелінівка у напрямку Розалівки Одеської області, на кордоні з Молдовою, довжиною 8,7 км.

“Спеціалісти компанії вже завершили роботи з видалення чагарників та дрібнолісся. Наразі триває комплекс робіт із розпушення асфальтобетонного покриття та поширення дорожнього одягу. Паралельно стартував новий етап робіт - влаштування посиленої основи за технологією «холодного ресайклінгу». Незабаром розпочнемо влаштування нижнього шару з крупнозернистої асфальтобетонної суміші”, - йдеться у повідомленні.

Читайте також: На Тернопільщині оновили школу, харчоблок та спортзал

До ремонту залучено 70 працівників та 40 одиниць спецтехніки. За планом ремонт буде завершено у липні.

Автомобільний шлях регіонального значення Р-33 має довжину 358,9 км. Він починається у Вінниці та проходить через густонаселені пункти Вінницької та Одеської областей. Останніми роками автодорога перебувала у катастрофічному стані.

Як повідомляв Укрінформ, Кирило Тимошенко, заступник керівника Офісу Президента та координатор президентської програми “Велике будівництво”, заявив, що ремонт доріг місцевого значення є одним із пріоритетів на 2021 рік.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-