На Тернопільщині Дорогу єдності вже вкладають асфальтобетоном

На Тернопільщині Дорогу єдності вже вкладають асфальтобетоном

Велике будівництво
Укрінформ
Дорогу єдності М-30, що прокладається у рамках проєкту Президента «Велике будівництво», покрили асфальтобетоном на майже десяти перших кілометрах автошляху.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє у Фейсбуці Служба автомобільних доріг в області.

«Використовуємо кожен погожий день для поточного середнього ремонту дороги М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка, котра вже цьогоріч стане частиною найдовшого в Україні маршруту М-30 Стрий – Ізварине. На 9-ти кілометрах ремонтованої ділянки вже влаштовано вирівнюючий шар з крупнозернистого асфальтобетону. Ця дорога - головний об’єкт «Великого будівництва 2021 в області», - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що ремонтом дороги передбачено фрезування зношеного покриття, влаштування основи дороги шляхом холодного ресайклінгу, укладання двох вирівнювальних шарів асфальтобетону завтовшки 10 і 5 см.

Уздовж оновленої траси буде встановлено бар’єрне огородження, освітлення, у межах населених пунктів облаштують тротуари з бруківки.

Загальна протяжність дороги М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка в області понад 106 км.

Її частину від Тернополя до межі з Хмельницькою областю відремонтували два роки тому.

У 2021 році відновлять решту, аби Дорога єдності М-30 Стрий – Ізварине на Тернопільщині була повністю комфортною та безпечною.

Читайте також: Укравтодор завершить оновлення дороги Лисичанськ – Бахмут у червні цього року

Як повідомляло агентство, проєктом Президента "Велике будівництво" у 2021 році передбачено відремонтувати трасу М-30 Стрий – Ізварине протяжністю 1400 км, яка з'єднає Дорогою єдності захід і схід України.

Раніше повідомлялося, що Президент Володимир Зеленський під час всеукраїнського форуму "Україна 30. Інфраструктура" сказав, що в Україні у 2021 році буде побудовано та відновлено 4500 км доріг державного значення та 2000 км місцевих доріг.

Національний проєкт "Велике будівництво" був ініційований Президентом Зеленським восени 2019 року. Його мета – побудувати необхідні об’єкти інфраструктури по всій Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-