«Червона» Миколаївщина послаблює карантин

«Червона» Миколаївщина послаблює карантин

Укрінформ
На Миколаївщині, попри червону епідемічну зону, дещо послаблюють карантин: розширюють графік роботи транспорту, молодшій школі дозволено відвідувати заняття.

Відповідне рішення прийнято 23 квітня під час засідання регіональної комісії з питань ТБ і НС в Миколаївській ОДА, передає кореспондент Укрінформу.

"Основний показник по завантаженості ліжок хворими з коронавірусом вже другий день менше норми. Я вважаю, що пік ми пройшли і готові до деякого ослаблення карантинних заходів", - сказав голова Миколаївської ОДА Віталій Кім.

У зв'язку з цим, відповідним рішенням комісії рекомендовано дозволити відвідування дитячих садків і шкіл учням 1-4 класів. Крім того, розширено графік роботи міського громадського транспорту: а саме, перевезення дозволять з 6.00 до 10.00, а також з 16.00 до 20.00.

Щодо роботи на відкритому повітрі літніх майданчиків, то буде розроблено порядок, при якому дозволять їх діяльність вже найближчими днями.

Читайте також: МОЗ не вводитиме додаткових обмежень на Великдень

Станом на 23 квітня на Миколаївщині виявлено 60918 підтверджених випадків COVID-19, з них 383 - за останню добу. У тому числі, у місті Миколаїв – 176.

Як повідомлялося, в Україні за минулу добу, 22 квітня, зареєстрували 14 277 нових випадків коронавірусної хвороби і 434 - летальні. Загалом від початку пандемії в Україні виявлено 2 004 630 випадків інфікування, зокрема, 41 700 летальних. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-