Київщина продовжила жорсткий карантин до 30 квітня

Київщина продовжила жорсткий карантин до 30 квітня

Укрінформ
Обласна комісія з питань ТЕБ і НС на Київщині продовжила дії протиепідемічних заходів до 30 квітня.

Як передає Укрінформ, таке рішення ухвалене 22 квітня під час позачергового засідання комісії, повідомляє Київська облдержадміністрація у Фейсбуці.

"Ситуація із захворюванням на COVID-19 в нашій області поки що залишається складною. За даними обласного лабораторного центру, тільки за останню добу зафіксовано 877 нових випадків захворювання. Кількість госпіталізації також залишається на високому рівні. Тому комісія ухвалила рішення продовжити додаткові протиепідемічні заходи в області ще на тиждень до 30 квітня", – сказав перший заступник голови Київської ОДА Дмитро Назаренко.

Читайте також: Заповненість ліжок із киснем перевищують Київ та шість областей

Рішення комісії передбачає продовження до 30 квітня додаткових протиепідемічних дій, введених 2 квітня.

Окремим територіям Київщини залежно від епідемічного стану: рекомендувати в залежності від епідемічного стану на окремих територіях рішеннями місцевих комісій з питань ТЕБ і НС призупиняти освітній процес у закладах дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти усіх типів та форм власності; дозволити з урахуванням завантаженості збільшувати або зменшувати кількість громадського транспорту, а також інтервал руху на внутрішньообласних автобусних маршрутах, крім таких годин: із 07:00 по 10:00, із 16:00 до 20:00; здійснювати перевезення пасажирів у кількості 50%, що передбачена технічною характеристикою транспортного засобу i визначена в його реєстраційних документах; поінформувати жителів Київщини про зміни в графіках перевезень; рекомендувати керівникам закладів торгівлі пріоритетне обслуговування з 10:00 до 12:00 людей похилого віку.

Читайте також: В Україні продовжили надзвичайну ситуацію до 30 червня

Крім того, на території Київщини продовжують діяти всі протиепідемічні заходи, передбачені для "червоного" рівня.

Як повідомлялося, в Україні за минулу добу, 21 квітня, зареєстрували 16 235 нових випадків коронавірусної хвороби, летальних випадків - 470.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-