У шкільному тирі в Черкасах тяжко поранили підлітка

У шкільному тирі в Черкасах тяжко поранили підлітка

Укрінформ
У тирі, розташованому у приміщенні міської гімназії №9 Черкас, дістав кульове поранення голови 14-річний хлопчик, він перебуває у вкрай тяжкому стані.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє КНП "Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Черкаської обласної ради".

"О 16:24 диспетчер екстренки прийняла виклик про кульове поранення голови у 14-річної дитини у тирі Черкаської міської гімназії №9. Фельдшерська бригада екстреної медичної допомоги прибула на місце за 3 хвилини, ще за 4 хвилини їй на допомогу приїхала реанімаційна лікарська бригада", - йдеться у повідомленні.

Медики виявили, що підліток перебуває в критичному стані - непритомний, з порушенням дихання та кровотечею з голови. Після стабілізації стану в супроводі поліції його доправили до реанімації Черкаської обласної дитячої лікарні.

За попередньою інформацією медиків, у лікувальному закладі у хлопця настала зупинка дихання, і його перевели на штучну вентиляцію легень. Зараз він у вкрай тяжкому стані.

Читайте також: На Полтавщині семеро школярів отруїлися невідомою речовиною, одна дитина - в лікарні

За інформацією заступниці міського голови Анастасії Чубіної, дев’ятикласника поранили під час заняття з кульової стрільби у тирі КДЮСШ №2, який розташовується в приміщенні 9-ї гімназії.

Тренера, який проводив заняття, відсторонили від виконання обов’язків. Тривають слідчі дії.

"Департаментом освіти та гуманітарної політики із завтрашнього дня будуть проведені перевірки усіх приміщень тирів, у яких відбуваються заняття зі стрільби", - додала Чубіна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-