На Закарпаття доставили 7040 доз вакцини CoronaVac

На Закарпаття доставили 7040 доз вакцини CoronaVac

Фото
Укрінформ
На Закарпаття доставлено 7040 доз вакцини CoronaVac проти гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS- CoV-2.

Про це повідомив перший заступник голови Закарпатської ОДА Мирослав Білецький, передає Укрінформ.

Зазначається, що вакцину доставили на склади із дотриманням усіх вимог. Вона однодозна, а інтервал між дозами складає 28 днів.

Її будуть використовувати для вакцинації маломобільних груп, тобто тих, хто не може сам прийти на пункт щеплення. Разом з ними зможуть вакцинуватися особи, які проживають чи доглядають за цими людьми.

Крім того, щеплення вакциною CoronaVac буде організовано для освітян, які беруть участь в організації та проведенні ЗНО.

Як повідомляв Укрінформ, 13 квітня в Україні розпочалося щеплення проти коронавірусу вакциною CoronaVac виробництва компанії Sinovac Biotech. Також міністр охорони здоров'я Максим Степанов заявив, що очікується поставку партії вакцини Pfizer у рамках механізму COVAX цього тижня (до 18 квітня).

Читайте також: Тернопільщина отримала 1200 доз вакцини CoronaVac

Україна почала вакцинувати населення від коронавірусу 24 лютого. Станом на 12 квітня щеплення проти коронавірусу отримали 10 135 осіб. Всього від початку вакцинації була щеплена 388 401 людина, з них завершили вакцинацію (отримали 2 дози) 5 осіб.

Фото: ОДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-