У Вишгороді відремонтували приймальне відділення лікарні — фото

У Вишгороді відремонтували приймальне відділення лікарні — фото

Велике будівництво
Укрінформ
У Вишгородській центральній районній лікарні за президентською програмою «Велике будівництво» завершено капітальний ремонт і проведено модернізацію приймального відділення. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Київської обласної державної адміністрації.

Зазначається, що загальна вартість реалізації проєкту склала 6,5 млн грн.

«Ми продовжуємо розвивати медичну інфраструктуру Київської області. Активно почали це робити ще минулого року. І вже зараз маємо сім оновлених приймальних відділень в опорних лікарнях. Серед них - Вишгородська ЦРЛ», - розповів голова Київської ОДА Василь Володін.

Читайте також: На Сумщині оновлюють сім приймальних відділень лікарень

Він додав, що оновлене приміщення із сучасним діагностичним обладнанням дасть змогу лікарям оперативно ставити діагнози та надавати своєчасну допомогу.

За словами Володіна, у 2021 році в області будуть завершені роботи ще в п'яти приймальних відділеннях. Він зазначив, що одночасно в регіоні оновлюється освітня інфраструктура, будуються нові спортивні локації й розвивається дорожня галузь.

Читайте також: У Кропивницькому реконструювали приймальне відділення лікарні

Як повідомляв Укрінформ, заступник керівника Офісу Президента, координатор програми «Велике будівництво» Кирило Тимошенко раніше розповів, що в Україні у 2021 році буде реконструйовано та оснащено сучасним медичним обладнанням 177 приймальних відділень.

Фото koda.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-