Херсон посилює карантин — що буде під забороною

Херсон посилює карантин — що буде під забороною

Укрінформ
У Херсоні з 10 квітня вводять додаткові обмежувальні протиепідемічні заходи.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє офіційний сайт Херсонської міської ради.

«З 00:00 10 квітня по 15 квітня включно на території Херсона будуть введені додаткові обмежувальні протиепідемічні заходи. Відповідне рішення прийняла сьогодні міська комісія з питань ТЕБ та НС», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Вінниччина ще на тиждень продовжила посилений карантин

Зазначається, що буде заборонено приймання відвідувачів суб'єктами господарювання, які провадять діяльність у сфері громадського харчування, крім діяльності з надання послуг зі здійсненням адресної доставки та замовлень на винос, діяльності кафе та літніх майданчиків (наповненість не більше 50%, режим роботи - до 20:00).

Крім того, буде заборонено приймання відвідувачів у ТРЦ та інших закладах розважальної діяльності; діяльність непродовольчих ринків.

Читайте також: Пом’якшення карантину на Прикарпатті: що зміниться

За останню добу в області зафіксовано 317 нових лабораторно підтверджених випадків захворювання на COVID-19. Тож наразі в області 26 569 лабораторно підтверджених випадків захворювання на коронавірус. Зокрема, 21 737 людей побороли недугу, 4043 людини інфіковані, 789 людей померли.

Показник захворюваності на COVID-19 по області становить 300 випадків на 100 тис. населення.

В Україні за минулу добу, 8 квітня, зареєстрували 19 676 нових випадків COVID-19. Померли 419 людей.

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині через COVID-19 у трьох районах та трьох громадах посилили протиепідемічні заходи. Наразі Херсонщина – єдина область в Україні, яка в «жовтій» зоні епідемічної небезпеки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-