Закарпаття вийшло на показники «помаранчевої» зони — голова ОДА

Закарпаття вийшло на показники «помаранчевої» зони — голова ОДА

Укрінформ
Голова Закарпатської ОДА Анатолій Полосков повідомив, що 8 квітня вперше з часу введення червоної зони епіднебезпеки область вийшла на рівень помаранчевої.

Про це він повідомив у Фейсбуці, передає кореспондент Укрінформу.

За даними Полоскова, станом на 8 квітня на Закарпатті завантаженість ліжок, забезпечених подачею медичного кисню у закладах охорони здоров’я, становить 44,4%. Разом із тим, завантаженість ліжок у закладах охорони здоров’я, визначених для госпіталізації пацієнтів з підозрою або підтвердженим випадком COVID-19 становить 57%.

Він також повідомив, що на Закарпатті зараз кількість госпіталізованих пацієнтів з підтвердженим та з підозрою COVID-19 до визначених медзакладів протягом останніх 7 днів на 100 тисяч населення становить 60 осіб.

“Для того, щоб Державна комісія з питань ТЕБ та НС прийняла рішення про виведення Закарпаття з червоної зони потрібно тримати ці показники не менше п’яти днів, і далі бути максимально відповідальними один перед одним”, - зазначив Полосков.

Голова ОДА попросив закарпатців не втрачати пильності та дотримуватися всіх вимог карантинних обмежень, щоб досягти за епідпоказниками довгоочікуваної зміни зонування.

Читайте також: Уряд наразі не планує запроваджувати всеукраїнський локдаун

Як повідомляється, станом на 8 квітня на Закарпатті зафіксовано 525 нових випадків інфікування COVID-19, померло 4 осіб.

В Україні загалом підтверджено 1 803 998 випадків COVID-19, з яких 19 419 – за минулу добу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-