Харківщина за показниками вже у «червоній» зоні

Харківщина за показниками вже у «червоній» зоні

Коронавірус
Укрінформ
Харківщина за показниками вже відповідає червоній зоні карантину, за два дні її ймовірно буде офіційно оголошено.

Про це сказав на брифінгу 6 квітня заступник голови Харківської облдержадміністрації Михайло Черняк, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Дивлячись за показниками, сьогодні перший день, коли ми офіційно вже відповідаємо червоній зоні. Якщо ще два дні, як визначено, ми побудемо в цій зоні, то, безумовно, до кінця тижня в нас буде оголошено червону зону, і це за собою потягне відповідні наслідки», — сказав Черняк.

На Харківщині вже другий тиждень перевищено рівень госпіталізацій, а 5 квітня – ще й коефіцієнт виявлення випадків інфікування.

Як повідомлялося, наразі на Харківщині вже 7 територіальних громад прийняли рішення про встановлення червоного рівня епідемічної небезпеки та впровадження жорстких заходів карантину, серед них - 4 міста.

Читайте також: Показник госпіталізацій COVID-хворих перевищений у Києві й 21 регіоні

За минулу добу в області діагноз COVID-19 підтверджено у 878 осіб. Усього зареєстровано 110809 лабораторно підтверджених випадків СOVID-19, з них 87936 хворих одужали, 2080 – померли.

В Україні станом на 6 квітня лабораторно підтверджено 1 769 164 випадки COVID-19, з них за добу – 13 276. За минулу добу померли 430 пацієнтів, одужали – 10 240.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-