На Донеччині відбудують шляхопровід, зруйнований російськими агресорами

На Донеччині відбудують шляхопровід, зруйнований російськими агресорами

Велике будівництво
Укрінформ
За програмою Президента «Велике будівництво» тривають роботи з ремонту та реконструкції траси М-03 Київ – Харків –Довжанський, в тому числі триває будівництво шляхопроводу між Бахмутом та Світлодарськом. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Донецької державної обласної адміністрації на своєму сайті.

Зазначається, що об’єкт було зруйновано в ході російської агресії у 2014 році. Будівництво шляхопроводу на км 730 + 554 траси М-03 ведеться з випередженням графіку.

Вже завершено влаштування балок прогонових будов шляхопроводу; влаштування опалубки, армування збірно-монолітної плити проїзної частини; бетонування збірно-монолітної плити проїзної частини.

Очікується, що підрядна компанія «Харківмістдорбуд» завершить всі роботи на об’єкті у травні цього року. Довжина шляхопроводу через залізничну колію становить 42,85 прогонних метрів.

Паралельно продовжуються роботи на інших ділянках траси М-03. Зокрема, дорожники почали фрезерувати старе дорожнє покриття на км 397- км 398 на правій проїжджій частині з боку Полтави. Крім того, демонтують бар'єрне огородження на км 395, а також відсипають земляне полотно та шар основи на ділянці км 407 – км 409. Паралельно з цим, біля межі з сусідньою областю на км 395+719 проводяться роботи з армування монолітної плити мосту через річку Коленівка.

На ділянці у Харківській області на км 594 біля с. Слабунівка дорожники влаштовують шар основи покриття із ЩПС на відігнаних лівоповоротних з'їздах. Ведуться роботи з демонтажу бортового каменю та влаштування лотків для водовідведення на 599 км.

Читайте також: Укравтодор розпочав оновлення доріг на Дніпропетровщині

Як повідомляв Укрінформ, раніше заступник голови Офісу Президента, координатор «Великого будівництва» Кирило Тимошенко заявив, що за умови достатнього фінансування «Укравтодор» може оновити всю мережу держаних доріг до кінця 2023 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-