Укравтодор розпочав оновлення доріг на Дніпропетровщині

Укравтодор розпочав оновлення доріг на Дніпропетровщині

Велике будівництво
Укрінформ
Державне агентство автомобільних доріг України (Укравтодор) розпочало ремонт автошляху Т - 04 - 12 сполученням Кам'янське - Шульгівка - Михайлівка - Котовка - Перещепине - Чернявщина – Жемчужне у Дніпропетровській області.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Укравтодору.

Зазначається, що автошлях Т – 04 -12 - це перша дорога з якої починається ремонт територіальних шляхів Дніпропетровщини у будівельному сезоні 2021 року.

"Автошлях Т - 04 - 12 сполученням Кам'янське - Шульгівка - Михайлівка - Котовка - Перещепине - Чернявщина – Жемчужне було збудовано у 70 - ті роки минулого сторіччя. Завдяки програмі "Велике Будівництво" дорога оновлюється вперше за останні 20 років", - розповідають в Укравтодорі.

Наразі розпочато роботи на ділянці км 18 + 790 – км 27 +00 від межі міста Кам’янське у напрямку с. Шульгівка. Дорожники виконують роботи з фрезерування старого дорожнього покриття.

Загалом проєктом передбачено: ремонт асфальтобетонного покриття; після завершення робіт з укладання нового асфальтобетонного покриття будуть проведені роботи з нанесення дорожньої розмітки із застосуванням холодного пластику; видалення чагарнику, укріплення узбіч; встановлення нових дорожніх знаків.

Підрядник, який виконує роботи ТОВ «Будінвест Інжиніринг». Контроль за ходом виконання робіт здійснюють фахівці відділу якості, технічного контролю та нових технологій Служби автомобільних доріг у Дніпропетровській області.

Читайте також: Укравтодор розпочав роботи на 215 об'єктах

Як повідомляв Укрінформ, Укравтодор у рамках цьогорічної програми "Велике будівництво" розпочав роботи на 215 об'єктах в 23 областях України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-