Садовий пропонує назву стадіону «Арена Львів» продавати на торгах

Садовий пропонує назву стадіону «Арена Львів» продавати на торгах

Укрінформ
Міський голова Львова Андрій Садовий запропонував назву стадіону "Арена Львів" продавати на комерційних торгах.

Таку думку він висловив в інтерв’ю Гал-інфо, повідомляє Укрінформ.

“Я би назву стадіону продавав на комерційних торгах. Наприклад, на 5 років продати компанії “Adidas”, на 5 років – “Tesla”. Або тому, хто її добудує, з чіткою фіксацією ціни та часу. І заробляти на цьому кошти", - сказав Садовий.

За його словами, колись саме так планувалося.

"Ми ж коли будували стадіон, готували команду, яка має ним управляти, але потім держава вирішила зайнятися цим процесом самостійно і, чесно кажучи, динаміка фінансових показників стадіону не є дуже позитивною. Якщо би стадіон був міський, я думаю, що він перебував би у кращій економічній ситуації і ми були б зацікавлені у більшій кількості івентів. Я думаю, що так воно з часом і буде“, – зазначив Садовий.

Читайте також: Арену Львів хочуть назвати на честь Степана Бандери - ЗМІ

Як повідомлялося, 16 березня депутати Львівської обласної ради вирішили звернутись до Кабінету Міністрів України з проханням перейменувати стадіон "Арена Львів" на стадіон ім. Степана Бандери.

Садовий дану ініціативу розцінює, як неоригінальну. Тому, каже, що схожа пропозиція була в Тернополі, і зумовила до жвавої дискусії в дипломатичних колах.

Читайте також: Польське місто розриває проєкт з Тернополем через стадіон Шухевича

Зазначимо, під час голосування за звернення на сесії ЛОР питання не підтримали депутати фракцій “Слуга народу” та “Голос”. Також депутати від “Самопомочі” дали лише 2 голоси з 9.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-