На Прикарпатті у мобільному шпиталі третій день - жодного COVID-хворого

На Прикарпатті у мобільному шпиталі третій день - жодного COVID-хворого

Укрінформ
На Прикарпатті у мобільному госпіталі, який розгорнули біля Богородчанської лікарні для хворих на коронавірус, від 19 березня немає жодного пацієнта.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомив генеральний директор КНП «Богородчанська центральна лікарня» Іван Коляджин.

«У мобільному госпіталі немає жодного пацієнта. 19 березня ми перевели з госпіталю п’ятеро хворих в лікарняний корпус. Їхній стан був задовільний. Нині в нашій лікарні надають допомогу 154 пацієнтам, з них 10 людей – в реанімації», - повідомив Коляджин.

Читайте також: Ситуація з COVID-19 у Франківську стабілізувалася - мер

Він зауважив, що з початку роботи мобільного госпіталю допомогу отримали 18 хворих.

Як передавало агентство, 20 лютого на території Богородчанської ЦЛ Служба ДСНС почала розгортати мобільний госпіталь для хворих на коронавірус. Польовий шпиталь на 120 ліжко-місць розгорнули за два дні. 10 березня мобільний госпіталь почав приймати перших пацієнтів. Тоді у Богородчанській лікарні надавали допомогу 230 COVID-пацієнтам.

У модулях госпіталю ДСНС кожне ліжко-місце забезпечене кисневим концентратором, обладнання дозволяє контролювати сатурацію, пульс та артеріальний тиск кожного хворого. Мобільним госпіталем опікуються 6 медичних бригад під керівництвом директора Богородчанської ЦЛ Івана Коляджина.

Читайте також: У МОЗ пояснили, чому Київ та Одещина стануть «червоними»

З 26 лютого Івано-Франківська область перебуває у "червоній" зоні епідеміологічної небезпеки.

Станом на 22 березня в Івано-Франківській області COVID-19 за минулу добу лабораторно підтвердили у 241 новому випадку захворювання. В Україні цей показник сягнув 7 893 випадків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-