На міжнародній трасі Прикарпаття почали ремонт чотирьох мостів - фото

На міжнародній трасі Прикарпаття почали ремонт чотирьох мостів - фото

Велике будівництво
Укрінформ
На Прикарпатті у березні розпочали ремонт чотирьох мостових переходів, що розташовані на міжнародному автошляху М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Івано-Франківська обласна державна адміністрація. 

«У березні на Прикарпатті стартував ремонт одразу чотирьох мостових переїздів на дорозі М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка, котра у цьому році стане частиною найдовшого національного маршруту країни М-30 Стрий – Ізварине», - йдеться у повідомленні ОДА.

За їхньою інформацією, мостовики завершують влаштування опалубки у селі Путятниці, на Рогатинщині, та приступили до відновлення мосту у селі Вербилівці.

«Крім того, почали ремонт ще двох мостів: у селі Лопушне та Пуків. Там демонтують старі перильні огородження, а також розпушили дорожнє покриття. Після капремонту мостів буде продовжено ремонт дороги», - додали в ОДА.

Читайте також: Укравтодор почав ремонт дороги Стрий-Ізварине

Як повідомлялося, ремонт мостів розпочали в рамках проєкту «Велике будівництво».

Дорога М-30 Стрий – Ізварине проходить територією 11 областей, зокрема тимчасово окупованими. До 30-річчя Незалежності України дорога має стати швидкісним коридором між західними та східними областями України і найдовшою трасою країни - майже 1400 км. Із них 532 км оновлено у 2020 році. Ремонт ще 630 км – план на цей рік.

Програма «Велике будівництво» - ініціатива Президента України Володимира Зеленського, її розпочали у березні 2020 року. Тоді в рамках програми в Україні розпочали роботи з відновлення, капітального ремонту та будівництва об’єктів соціальної, освітньої та спортивної інфраструктури. Також, в рамках Програми в країні вдалося відновити 158 мостів та понад 4 тис км доріг.

Фото: if.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-