Садовий розповів, як працюватимуть ринки у Львові під час локдауну

Садовий розповів, як працюватимуть ринки у Львові під час локдауну

Укрінформ
У Львові на час карантину з 19 по 28 березня торгові ринки продовжать працювати, однак мають бути дотримані всі норми і правила ведення торгівлі.

Як передає Укрінформ, на цьому наголосив міський голова Львова Андрій Садовий під час онлайн-наради з керівниками усіх ринків міста, повідомляє пресслужба ЛМР.

«Ми зібрали на нараду керівників усіх ринків — це продуктова і промислова групи, - і наголосили на персональній відповідальності керівників за дотриманням усіх карантинних обмежень. Вже відзавтра ми йдемо на 10 днів на жорсткий локдаун. Наразі ринки працюють, але має бути дисципліна. Має бути один вхід, окремий вихід, масковий режим, дистанція і жодної торгівлі біля ринку», - сказав Садовий.

За його словами, якщо будуть порушення, то автоматично збирається комісія і закриває той чи інший ринок.

Читайте також: Київ не зупинятиме транспорт, але будуть обмеження – Кличко

Як повідомляв Укрінформ, з 19 до 28 березня, через стрімкий приріст інфікованих коронавірусом, у Львові запроваджують жорсткий карантин. На цей час закривають: ресторани і кафе, які зможуть працювати лише на виніс та доставку; ТРЦ, крім продуктових магазинів, зоомагазинів та аптек, що розташовані в них; заклади культури – театри, кінотеатри, музеї та концертні майданчики; господарські магазини зможуть працювати на видачу за попереднім замовленням. ​Спортзали, перукарні та салони краси працюватимуть лише за попереднім індивідуальним записом.

Станом на ранок 18 березня, у Львові та на Львівщині підтверджено 90100 випадків інфікування коронавірусом, з них 2442 — летальні. За минулу добу лабораторні центри провели 2715 ПЛР-тестів. Відтак, 1092 — позитивні, серед них львів`ян — 546.

В Україні за минулу добу, 17 березня, виявили 15 053 випадки зараження коронавірусом. За весь час пандемії в Україні захворіло 1 504 076 осіб, одужало 1 244 190, летальних випадків – 29 253.

У Києві з 00:00 20 березня, у ніч проти суботи, запроваджують суворий карантин.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-