У Дніпрі на об'їзній дорозі почали будувати дворівневу розв'язку

У Дніпрі на об'їзній дорозі почали будувати дворівневу розв'язку

Велике будівництво
Укрінформ
На новій об'їзній дорозі міста Дніпра, що будується в рамках програми Президента «Велике будівництво», розпочали зведення дворівневої транспортної розв'язки.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сайті Дніпропетровської обласної державної адміністрації.

Зазначається, що дворівнева розв’язка будується з 4 смугами – по дві у кожен бік. Нова дорога має з’єднати Запорізьку трасу Н-08 з Південним мостом.

«Нова об’їзна розвантажить Дніпро від транзитного транспорту. Менше буде заторів. Фури не псуватимуть міські дороги», – розповів голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

В даний момент дорожники забивають буро-набивні палі під майбутній шляхопровід. Сім з них вже готові. Очікується, що загалом їх буде близько 50.

Будівництво дворівневої розв'язки на дорозі у Дніпрі / Фото: Дніпропетровська ОДА

«На часі і влаштування земляного полотна. Готуємо основу для дорожнього «одягу»», – додав представник підрядної організації Олександр Бондаренко.

Роботи тривають, і на відрізку 1,2 км, що примикає до шляхопроводу через вулицю Мільмана. Там переносять комунікації, а також облаштовують нову систему водовідведення. Загалом в реалізації проєкту задіяні понад 150 мостовиків та будівельників і 50 одиниць техніки.

На сайті ОДА також було опубліковано відео будівельних робіт нової об'їзної Дніпра.

Як повідомляв Укрінформ, раніше заступник голови Офісу Президента, координатор «Великого будівництва» Кирило Тимошенко заявив, що у планах програми на 2021 рік – збудувати і оновити 6 500 км доріг та 245 штучних споруд.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-