У Вінниці школярі після канікул повернулися до дистанційного навчання

У Вінниці школярі після канікул повернулися до дистанційного навчання

Укрінформ
У Вінниці у вівторок школярі після весняних канікул повернулися до навчання у дистанційному режимі.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили у Департаменті освіти Вінницької міської ради.

«Через стрімке зростання захворюваності на COVID-19, зокрема, серед дітей і вчителів, було ухвалене рішення розпочати на два тижні раніше весняні канікули. І хоча вжиті заходи дозволили зменшити захворюваність у навчальних закладах, ситуація з поширенням коронавірусу залишається складною. Тому сьогодні діти відновлюють навчання, але у дистанційному режимі», - повідомили в департаменті.

Тут зазначили, що за час канікул кількість хворих школярів у місті зменшилася у понад два рази - зі 160 до 79. Темпи захворюваності серед педагогів також сповільнились: якщо до канікул на лікарняному перебували понад 140 педпрацівників, то станом на минулу п’ятницю – 90.

Читайте також: У школах і вишах рекомендують посилити карантин

З вівторка, 16 березня, у Вінниці в дистанційному форматі навчатимуться учні всіх класів.

Як повідомляло агентство, Вінницька область перебуває у помаранчевій зоні епідемічної небезпеки. З 13 березня у Вінниці запроваджено посилені карантинні обмеження, зокрема, заборонено роботу закладів культури, розважальних закладів та спортивних установ.

Станом на ранок вівторка на Вінниччині зафіксовано 924 нових випадки COVID-19, з початку пандемії – 47313, померли від ускладнень коронавірусної хвороби 795 осіб.

В Україні за минулу добу, 15 березня, зареєстрували 9 642 нових випадки COVID-19. Померли 264 особи. За весь час пандемії в країні захворіли 1 477 190 осіб; одужали – 1 232 209 осіб; летальних випадків – 28 697; проведено ПЛР-тестувань – 7 416 142.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-