Ужгород призупиняє навчання початкових класів через COVID-19

Ужгород призупиняє навчання початкових класів через COVID-19

Укрінформ
В Ужгородській міськраді прийняли рішення призупинити навчальний процес учнів 1-4 класів у всіх загальноосвітніх навчальних закладах Ужгорода із 15 до 26 березня.

Про це повідомляють у Фейсбуці Ужгородської міськради, передає Укрінформ.

Таке рішення прийняли у зв’язку з ускладненням у місті ситуації із поширенням COVID-19 та ГРВІ сьогодні на засіданні протиепідемічної комісії у міській раді.

Відтак, педагогічним радам рекомендували вивчити можливість запровадження дистанційної форми навчання для учнів початкових класів.

Як зазначається, станом на 12 березня в Ужгороді 2845 активних хворих на коронавірус, загалом із початку епідемії у 9252 ужгородців підтверджено коронавірусну інфекцію.

Зростає і кількість хворих на гострі респіраторні вірусні інфекції, показник захворюваності на COVID-19, грип та ГРВІ перевищує епідпоріг на 55,6%.

Читайте також: Частина шкіл Київщини пішла на канікули через коронавірус і ГРВІ

У місті продовжується щоденний моніторинг щодо захворюваності на COVID-19, грип та ГРВІ, особлива увага приділятиметься аналізу відвідуваності дошкільних навчальних закладів в Ужгороді.

В Україні станом на 12 березня зареєстровано 1 438 468 випадків зараження коронавірусом, за минулу добу захворіло 12 946 осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-