Завантаженість лікарень в Івано-Франківській області перевищує 84% - МОЗ

Завантаженість лікарень в Івано-Франківській області перевищує 84% - МОЗ

Укрінформ
Завантаженість лікарень хорими на коронавірусну хворобу в Івано-Франківській області становить 84,4%.

Про це на брифінгу повідомила перша заступниця міністра охорони здоров'я Ірина Садов'як, передає кореспондент Укрінформу.

"Станом на 11 березня, завантаженість ліжкового фонду по Івано-Франківській області становить 84,4%, завантаженість ліжок із доступом до кисню становить 84,1%, завантаженість реанімаційних ліжок - 84,6%, завантаженість на апаратах ШВЛ - 31,1%", - повідомила Садов'як.

За її словами, допомогу пацієнтам із коронавірусною хворобою в області надають 30 закладів охорони здоров'я. Загалом для таких пацієнтів виділено 4 176 ліжок, кількість госпіталізованих на 11 березня становила 3 523 особи. За минулу добу було госпіталізовано 390 хворих.

Читайте також: У лікарнях Києва - найбільше COVID-хворих із початку пандемії

Також Садов'як повідомила, що в Івано-Франківській області від коронавірусу вже вакциновано 884 медика. Планується створити 19 мобільних бригад для проведення щеплень та 117 пунктів щеплень.

Як повідомлялося, станом на 12 березня, в Івано-Франківській області за минулу добу COVID-19 лабораторно підтвердили 695 нових випадків. В Україні цей показник складає 12 946 нових випадків коронавірусної хвороби.

Читайте також: Лікарі Франківська констатують значне зростання захворюваності серед дітей

Івано-Франківська область із 26 лютого перебуває у червоній зоні епідеміологічної небезпеки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-