На Херсонщині стартував конкурс на найкращі інклюзивні практики країни

На Херсонщині стартував конкурс на найкращі інклюзивні практики країни

Укрінформ
Херсонська обласна організація підтримки дітей з синдромом Дауна та їх сімей «Сонячні діти Херсонщини» оголосила конкурс «Кращі інклюзивні практики України - 2021».

Як передає Укрінформ, про це повідомляє сайт Херсонської ОДА.

«Мета конкурсу - популяризувати досягнення у сфері соціальної інклюзії, досвіду подолання соціального відчуження, а також ініціювати соціальні майданчики для обміну досвідом, можливостей для просування нових ідей, сучасних тенденцій в області розвитку інклюзивних практик України», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що такий конкурс оголошують вже другий рік поспіль.

Для участі запрошуються заклади освіти, громадські організації, батьківські спільноти, творчі та спортивні колективи, і просто небайдужі люди, які проводять інклюзивні заходи, створюють інклюзивні команди та реалізують інклюзивні проєкти.

Читайте також: На порталі «Дія» запустили інклюзивний проєкт «Бізнес без бар’єрів»

Результати конкурсу будуть оголошені під час фестивалю кращих інклюзивних практик «Україна без кордонів», який відбудеться в травні 2021 року у м.Скадовськ Херсонської області. На фестиваль будуть запрошені переможці та найяскравіші учасники конкурсу для презентації своїх практик і вручення нагород.

Для того, щоб взяти участь у конкурсі, потрібно до 28 березня ознайомитися з положенням та заповнити заявку. Потім документ варто надіслати на електронну адресу: sunnydity@gmail.com.

Фото: khoda.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-