На Запоріжжі реконструюють приймальні відділення лікарень

На Запоріжжі реконструюють приймальні відділення лікарень

Велике будівництво
Укрінформ
У рамках програми «Велике будівництво» продовжуються роботи зі зведення та ремонту об’єктів соціальної інфраструктури Запорізької області, зокрема вже завершуються роботи у низці ключових медичних закладів області.

Як передає Укрінформ, відповідні фото опубліковані на офіційній сторінці програми «Велике будівництво» у Фейсбуці.

Відтак, вже майже завершена реконструкція приймального відділення обласної клінічної лікарні у Запоріжжі.

Проєктом передбачена реконструкція приміщень приймального відділення та встановлення сучасного медичного обладнання; реконструкція блоку інтенсивної терапії, в'їзду для карет швидкої допомоги та приміщень для медобладнання, необхідного для порятунку важких пацієнтів.

Триває також оновлення міської лікарні №9. Там було відремонтовано 6 палат, маніпуляційний кабінет, приміщення для персоналу, кабінет ендоскопії. Тривають роботи з реконструкції першого поверху травматологічного корпусу, зокрема: палати для пацієнтів, оглядові приміщення, перев’язочні, приміщення для санітарної обробки пацієнтів. Очікується, що лікарня буде забезпечена сучасним обладнанням, зокрема ангіографами, комп’ютерними томографами, МРТ, УЗД-апаратами.

Читайте також: На Донеччині реконструюють 11 приймальних відділень

Крім цього, вже завершується реконструкція приймального відділення центральної районної лікарні в місті Василівка.

Як повідомляв Укрінформ, раніше заступник голови Офісу Президента, координатор «Великого будівництва» Кирило Тимошенко розповів про цілі програми на 2021 рік. Планується, що в країні буде побудовано та відремонтовано 95 шкіл, 70 садочків, 80 стадіонів, 29 басейнів та 177 приймальних відділень.

Фото: Велике будівництво

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-