На Донеччині реконструюють 11 приймальних відділень

На Донеччині реконструюють 11 приймальних відділень

Велике будівництво
Укрінформ
На Донеччині у межах програми «Велике будівництво» реконструюють 11 приймальних відділень в опорних лікарнях.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сайті Донецької ОДА.

Зазначено, що серед тих, де роботи уже завершені – приймальне відділення в міській лікарні Слов'янська. Тут провели сучасний ремонт та встановили нове обладнання - комп'ютери та рентгенологічний кабінет.

Нещодавно відбулося відкриття приймального відділення Краматорської міської лікарні №3. У цьому відділенні зробили новий «теплий бокс» для машин швидкої, поруч медики відразу можуть надавати першу допомогу. У лікарні встановили нові рентген-апарат, комп'ютерний томограф та систему моніторингу стану важких пацієнтів.

У багатопрофільній лікарні в Костянтинівці збудували приймальний бокс з інженерними системами підтримання клімату для машин швидкої та провели ремонт внутрішніх приміщень хірургічного корпусу.

У процесі реконструкції перебуває ще низка приймальних відділень. Так, в місті Добропілля добігають до кінця роботи в приймальному відділенні лікарні екстреної медичної допомоги, однієї з опорних медичних установ області. Там проходять роботи з капітального ремонту приміщень медичної допомоги, облаштування приймального боксу для карет швидкої медичної допомоги, модернізації та оснащення відділення сучасним обладнанням.

Читайте також: На Житомирщині у межах «Великого будівництва» реалізують 16 проєктів

Як повідомляв Укрінформ, «Велике будівництво» у 2021 році спрямоване на проєкти соціальної інфраструктури та на економічний розвиток регіонів. За словами міністра розвитку громад та територій України Олексія Чернишова, у цьому році в межах цієї програми в Україні буде завершено близько 300 об’єктів соціальної інфраструктури. Частка проєктів соціальної інфраструктури у «Великому будівництві-2021» сягатиме 70% від усіх об’єктів.

Фото: Офіційна Facebook-сторінка «Великого будівництва».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-