На Закарпатті найчастіше порушують карантин ресторатори та перевізники — поліція

На Закарпатті найчастіше порушують карантин ресторатори та перевізники — поліція

Відео
Укрінформ
На Закарпатті поліція зафіксувала майже 600 випадків порушення карантину протягом 5-8 березня, найбільше порушників - серед власників розважальних закладів та перевізників.

Про це йдеться у повідомленні на офіційному сайті ГУНП в Закарпатській області, передає Укрінформ.

"Впродовж 5-8 березня на території області поліція виявила 579 випадків порушень карантину, про що складено відповідні адміністративні матеріали за статтею 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення. 61 протокол складено саме за частиною першою. Такі порушення стосувалися грубого недотримання карантинних обмежень суб’єктами господарювання. Найсерйозніші порушення виявили у роботі 13 розважальних закладів, які діють на території Тячівського, Ужгородського, Хустського та Іршавського районів", - йдеться у повідомленні.

У пресслужбі поліції Закарпаття зазначили, що мова не лише про звичайні масові гуляння, але й про святкування весіль та ювілеїв. Там, серед запрошених, чимало й людей похилого віку, які найбільш уразливі до недуги.

З понеділка, 8 березня, через спалах захворюваності Закарпаття перейшло у червону зону рівня епідемічної небезпеки. Тобто, крім обмежень у сфері обслуговування, магазинів заборони торкнулися і роботи громадського транспорту. Поліцією зафіксовано 8 випадків порушень карантинних норм перевізниками, 6 з яких теж виявлені на Тячівщині.

Читайте також: МОЗ оновило поділ на карантинні зони: у «червоній» — чотири області

Поліцейські нагадують закарпатцям про необхідність відповідально ставитися до карантинних обмежень та дотримуватися усіх вимог закону.

Як раніше повідомляв Укрінформ, з 8 березня Закарпаття потрапило до червоної зони через стрімке поширення коронавірусу та завантаженість медичних закладів. В області заборонена діяльність закладів громадського харчування, розважальних закладів, не працюють заклади освіти та не курсує громадський транспорт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-