На «червоному» Закарпатті запустять спецрейси для медиків, енергетиків та комунальників

На «червоному» Закарпатті запустять спецрейси для медиків, енергетиків та комунальників

Укрінформ
У Закарпатській області, яка з 8 березня перебуває у "червоній" зоні, курсуватимуть спецрейси для працівників критичної інфраструктури, адже через посилення карантину громадський транспорт не працює.

Про це на брифінгу повідомив голова Закарпатської облдержадміністрації Анатолій Полосков, передає кореспондент Укрінформу.

За словами Полоскова, перевізники, які виконуватимуть спецрейси, мають укласти відповідні договори з представниками місцевого самоврядування та погодити їх з комісією ТЕБ та НС.

Як пояснив Полосков, у зв'язку з запровадженням у Закарпатській області "червоного" рівня епідемічної небезпеки курсування громадського транспорту заборонено. Дозволені транзитні перевезення, в тому числі проїзд автобусів, які виконують закордонні рейси, із зупинками на автозаправках. Водночас для таких рейсів забороняється висадка-посадка пасажирів у межах області.

Читайте також: Укрзалізниця зупиняє продаж квитків на «червоне» Закарпаття

Полосков також повідомив, що на сайті ОДА після узгоджень з відповідними службами опублікують інформацію щодо рейсів, якими туристи зможуть виїхати із Закарпаття, а жителі області - повернутися додому.

Як повідомлялося, Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій вирішила встановити з 00 години 00 хвилин 8 березня "червоний" рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Закарпатської області. У цьому зв'язку належить застосувати на території області обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для червоної зони. Зокрема, заборонена робота закладів громадського харчування (окрім адресної доставки та замовлення навинос), ТРЦ та розважальних закладів, закладів культури, спортивних залів та фітнес-центрів, непродовольчих ринків і закладів освіти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-