Укрзалізниця зупиняє продаж квитків на «червоне» Закарпаття

Укрзалізниця зупиняє продаж квитків на «червоне» Закарпаття

Укрінформ
«Укрзалізниця» з 8 березня зупиняє продаж квитків на Закарпаття у зв’язку з віднесенням регіону до червоної карантинної зони.

Як передає Укрінформ, обмеження діятиме до завершення дії посиленого карантину, повідомляє пресслужба Укрзалізниці.

«Згідно з рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій про віднесення Закарпатської області до «червоної» карантинної зони, Укрзалізниця з 8 березня і до кінця дії посиленого карантину призупинить продаж квитків у цей регіон, а також обмежить висадку та посадку пасажирів з уже придбаними квитками на дати після 9 березня включно», - зазначається у повідомлені.

У пресслужбі додали, що до 8 березня включно усі пасажири з придбаними квитками - а їх 2100 - зможуть без перешкод виїхати або ж дістатися Закарпаття залізницею.

Читайте також: Голові Закарпатської ОДА доручили встановити причини COVID-спалаху в області

Як повідомляв Укрінформ, напередодні Державна комісія з ТЕБ та НС вирішила встановити з 00 години 00 хвилин 08 березня 2021 р. “червоний” рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Закарпатської області та застосувати обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для “червоного” рівня.

Наразі у червоній зоні карантину перебувають Чернівецька, Житомирська, Івано-Франківська та Закарпатська області. За словами міністра охорони здоров’я Максима Степанова, Вінницька область на межі потрапляння до неї.

Раніше прем’єр-міністр Денис Шмигаль заявив про третю хвилю пандемії COVID-19 в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-